Gemeente Leiderdorp

U bent hier: HomeProgramma'sProgramma 2 : Aantrekkelijk...2B Wonen en recreëren in het dorp

Download als pdf

Zelf je pdf samenstellen

Geselecteerde pagina's: 0

2B Wonen en recreëren in het dorp

Stand van zaken bij de 2e bestuursrapportage 2019

Besluitvorming over de verhuiscarrousel Sterrentuin over de financiële haalbaarheid heeft niet eind 2018, maar in maart 2019 plaats gevonden. Hierbij is besloten de Werf niet te verbouwen voor huisvesting voor Toverlei en het Leiderdorps Museum en voor deze organisaties elders huisvesting te zoeken dan in de Werf.

Geplande activiteiten voor 2019

Activiteit

Afwijkingen

2.1 We passen gemeentelijke accommodaties aan en maken deze efficiënter bruikbaar.

Besluitvorming over de financiële haalbaarheid van de Verhuiscarrousel Sterrentuin heeft in maart 2019 plaatsgevonden. Hierbij is besloten de gemeentwerf niet te bestemmen voor Toverlei en het Leiderdorps Museum, maar deze op termijn af te stoten. Het uitvoeringskrediet Werf is aan het krediet Verhuiscarrousel Sterrentuin toegevoegd. Voor Incluzio, de bibliotheek, Toverlei en de Kinderkring wordt tijdelijke huisvesting gevonden, voor het Leiderdorps Museum een definitieve plek. De LVU is eind 2018 naar het voormalig onderkomen van Pluspunt aan de Splinterlaan verhuisd.

3.4 We richten het Vlikoterrein groen in.

Project vertraagd door aantreffen verontreiging. Na verschillende onderzoeken en opstellen van een saneringsplan wordt nu gewerkt aan nieuw bestek.

Ga naar boven